Vi tilbyr både en à la carte og valget mellom en liten og stor delemeny. Grupper over 8 personer må velge én av delemenyene.
À LA CARTE - MIDDAG (16:00-22:00)
Asiatisk taco 259,-
Oksekjøtt marinert på asiatisk vis, sprøstekt tacolefse, rød paprika, sjalottløk, syltet rødkål, frisk koriander og seterrømme.
Allergener: soya, sesam, sitron, laktose
Kveite tiradito 199,-
Sashimi av fersk kveite servert med en syrlig og lett krydret tiradito saus, granateple og tynne skiver av dill.
Allergener: fisk, sitron
Lammekarré 435,-
Langtidsmarinert og grillet lamme carré, servert med røkt søtbønne fra kullgrill og delikat ris, smaksatt med soya og spinat.
Allergener: soya, sitron
Grillet aubergine 169,-
Forstekt på kullgrill og servert med kremet røkt auberginepuré, smørstekt villgulrot og mais. Toppet med alfalfa, sataysaus og et hint av lime.
Allergener: laktose, soya, sesam, nøtter
Gyllen kveite 289,-
Filet av kveite stekt på lav varme, servert med en kremet gul karrisaus.
Allergener: fisk
Tartar crisp 219,-
Japansk-inspirert tartar av laks på rekechips, toppet med kremet avokadomajones og ristede sesamfrø.
Allergener: fisk, skalldyr, egg, soya, sesam
Koreansk cæsar 295,-
Cæsarsalat med en asiatisk vri. Hjertesalat vendt i tiraditosaus, toppet med reker, parmesan og pannekake-crisp.
Allergener: skalldyr, sitron, sesam, gluten
Klassisk Andekonfit 379,-
Langtidskokt andelår, servert med kinesiske pannekaker, daikonsalat, hoisinsaus, chiliflakolje og vannmelon.
Allergener: gluten, soya
Biff tataki 259,-
Flambert indrefilet av okse, servert med frisk chimichurri.
Allergener: soya
Fusion ribbe 329,-
Langtidsmarinert svineribbe, servert med pastinakkpuré og en delikat og fyldig sveinesaus trukket med hvitvin.
Allergener: soya, sitron, laktose
Umami entrecôte 485,-
Kullgrillet entrecote med glasur av asiatisk inspirert smørsaus. Serveres med hjemmelagde chips for en rustikk og sprø tekstur.
Allergener: sitron, soya, laktose, egg
Soppkarri 199,-
Grønn karri med østerssopp, serveres med ris.
Allergener: sitrus, laktose
SIDERETTER
Rekechips 39,-
Ris 69,-
DESSERT
Kokosfristelse 149,-
Panna cotta i ny drakt med kokosmelk, lime og ingefær.
Allergener: sitrus
Chilli crème brûlée 149,-
Laget med kremost, balansert med et hint av chili. Et tynt lag av karamell på toppen gir en perfekt kombinasjon av søtt og salt.
Allergener: laktose, egg
LITEN DELEMENY 449,- PER PERS (16:00-22:00)
Minimum 2 personer for å bestille delemeny.
Asiatisk taco
Oksekjøtt marinert på asiatisk vis, sprøstekt tacolefse, rød paprika, sjalottløk, syltet rødkål, frisk koriander og seterrømme.
Umami entrecôte
Kullgrillet entrecôte med smør-urtesaus, sprø chips og aioli.
Dessert
Kokosfristelse eller chilli crème brûlée
STOR DELEMENY 749,- PER PERS (16:00-22:00)
Minimum 2 personer for å bestille delemeny.
Tartar crisp
Rekechips toppet med laksetartar, avokadomajones og sesamfrø.
Koreansk cæsar
Hjertesalat vendt i tiraditosaus, reker, parmesan og pannekakecrisp.
Gyllen kveite
Kveite servert med en gul karrisaus.
Umami entrecôte
Kullgrillet entrecôte med smør-urtesaus, sprø chips og aioli.
Dessert
Kokosfristelse eller chilli crème brûlée
DRIKKEPAKKER
Vi har skreddersydd to drikkepakker som passer perfekt til våre delemenyer.
3 glass: 495,- (kombinasjon av vin og drinker)
5 glass: 825,- (kombinasjon av vin og drinker)
