Gå til hovedinnhold
Smaken av Sanoi

Menyen vår er skapt for å deles

Vi tilbyr både en à la carte og valget mellom en liten og stor delemeny. Grupper over 8 personer må velge én av delemenyene.

À LA CARTE - MIDDAG (16:00-22:00)

Asiatisk taco 259,-

Oksekjøtt marinert på asiatisk vis, sprøstekt tacolefse, rød paprika, sjalottløk, syltet rødkål, frisk koriander og seterrømme.

Allergener: soya, sesam, sitron, laktose

 

Kveite tiradito 199,-

Sashimi av fersk kveite servert med en syrlig og lett krydret tiradito saus, granateple og tynne skiver av dill.

Allergener: fisk, sitron

 

Lammekarré 435,-

Langtidsmarinert og grillet lamme carré, servert med røkt søtbønne fra kullgrill og delikat ris, smaksatt med soya og spinat.

Allergener: soya, sitron

 

Grillet aubergine 169,-

Forstekt på kullgrill og servert med kremet røkt auberginepuré, smørstekt villgulrot og mais. Toppet med alfalfa, sataysaus og et hint av lime.

Allergener: laktose, soya, sesam, nøtter

 

Gyllen kveite 289,-

Filet av kveite stekt på lav varme, servert med en kremet gul karrisaus.

Allergener: fisk

 

Tartar crisp 219,-

Japansk-inspirert tartar av laks på rekechips, toppet med kremet avokadomajones og ristede sesamfrø.

Allergener: fisk, skalldyr, egg, soya, sesam

 

Koreansk cæsar 295,-

Cæsarsalat med en asiatisk vri. Hjertesalat vendt i tiraditosaus, toppet med reker, parmesan og pannekake-crisp.

Allergener: skalldyr, sitron, sesam, gluten

 

Klassisk Andekonfit 379,-

Langtidskokt andelår, servert med kinesiske pannekaker, daikonsalat, hoisinsaus, chiliflakolje og vannmelon. 

Allergener: gluten, soya

 

Biff tataki 259,-

Flambert indrefilet av okse, servert med frisk chimichurri.

Allergener: soya

 

Fusion ribbe 329,-

Langtidsmarinert svineribbe, servert med pastinakkpuré og en delikat og fyldig sveinesaus trukket med hvitvin.

Allergener: soya, sitron, laktose

 

Umami entrecôte 485,-

Kullgrillet entrecote med glasur av asiatisk inspirert smørsaus. Serveres med hjemmelagde chips for en rustikk og sprø tekstur.

Allergener: sitron, soya, laktose, egg

 

Soppkarri 199,-

Grønn karri med østerssopp, serveres med ris.

Allergener: sitrus, laktose

 

 

SIDERETTER

Rekechips 39,-

Ris 69,-

 

DESSERT

Kokosfristelse 149,-

Panna cotta i ny drakt med kokosmelk, lime og ingefær.

Allergener: sitrus

 

Chilli crème brûlée 149,-

Laget med kremost, balansert med et hint av chili. Et tynt lag av karamell på toppen gir en perfekt kombinasjon av søtt og salt.

Allergener: laktose, egg

 

 

LITEN DELEMENY 449,- PER PERS (16:00-22:00)

Minimum 2 personer for å bestille delemeny.

Asiatisk taco

Oksekjøtt marinert på asiatisk vis, sprøstekt tacolefse, rød paprika, sjalottløk, syltet rødkål, frisk koriander og seterrømme.

 

Umami entrecôte

Kullgrillet entrecôte med smør-urtesaus, sprø chips og aioli.

 

Dessert

Kokosfristelse eller chilli crème brûlée

 

 

STOR DELEMENY 749,- PER PERS (16:00-22:00)

Minimum 2 personer for å bestille delemeny.

Tartar crisp

Rekechips toppet med laksetartar, avokadomajones og sesamfrø.

 

Koreansk cæsar

Hjertesalat vendt i tiraditosaus, reker, parmesan og pannekakecrisp.

 

Gyllen kveite

Kveite servert med en gul karrisaus. 

 

Umami entrecôte

Kullgrillet entrecôte med smør-urtesaus, sprø chips og aioli.

 

Dessert

Kokosfristelse eller chilli crème brûlée

 

DRIKKEPAKKER

Vi har skreddersydd to drikkepakker som passer perfekt til våre delemenyer.

3 glass: 495,- (kombinasjon av vin og drinker)

5 glass: 825,- (kombinasjon av vin og drinker)

Bilde av kvinne som skåler