Gå til hovedinnhold
Smaken av Sanoi

Menyen vår er skapt for å deles

Vi tilbyr både en à la carte og valget mellom 5- og 7-retters.

TAPASMENY - MIDDAG (16:00-22:00)

 

Blomkål med Rødbetehummus 199,-

Grillet blomkål penslet med korianderolje, servert på en fløyelsmyk rødbetehummus. Toppet med sprøstekte kikerter for en balansert kontrast i tekstur og smak. En plantebasert signaturrett med jordnære toner og raffinert uttrykk.

Allergener: Gluten, soya, peanøtt

 

Trøffelperle 279,-

Ferske kamskjell skånsomt tilberedt på lav temperatur i trøffelolje. En tofarget “white & green”-saus gir både kremet dybde og livlige aromatiske toner. Avsluttes med lodderogn – en delikat og raffinert tolkning av havet. 

Allergener: fisk, trøffelolje, laktose

 

Nordic Bloom 199,-

Fersk kveite, gravet på tradisjonelt vis og forvandlet til en levende fiolett tone gjennom naturlig infusjon. Servert med en delikat emulsjon av mirin og kaldpresset druekjerneolje, som fremhever fiskens rene, maritime sødme. En rett der nordisk renhet møter japansk tilbakeholdenhet — presis, eterisk og visuelt slående.

Allergener: fisk, sesam

 

Kullgrillet Hummer 139,-

Hummer grillet over åpen japansk kullgrill, med røkt paprikaskum, kinakål med kapers og en subtil, syrlig touch – med inspirasjon fra det asiatiske kjøkkenet.

Allergener: laktose, gluten, soya

 

Første Smak 139,-

Den søte tonen fra vannmelon og ananas møter ansjos og rømme. En uventet, men elegant start...

Allergener: laktose

 

Kveite Blanc 299,-

Førsteklasses norsk kveite, forsiktig tilberedt til perfekt kjernetemperatur medium rare. Den naturlige fettigheten og silkemyke teksturen bevares. Servert med en sellerirotpurè, en beurre blanc med asiatisk preg og lettefermenterte toner. En ren og sofistikert tolkning av sjømat. 

Allergener: fisk, laktose

 

Laks Kimchi 229,-

Tynne skiver av marinert laks, servert over en kimchisalat fermentert medchili. Avokado og agurk tilfører friskhet og balanse – en kald siderett med både karakter og finesse.

Allergener: fisk, sesam

 

Sano Wings 139,-

Frilandskyllingvinger, forsiktig marinert over natten i glutenfri japansk øl, glasert med vår hjemmelagde Sanoi-teriyakireduksjon. Perfekt sprø på utsiden, saftig og mør på innsiden – en raffinert hyllest til klassiske, asiatiske smaker.

Allergener: soya, gluten, sesam, egg, laktose

 

Biff tataki 239,-

Norsk indrefilet av storfe, marinert i rødvin for dybde og kompleksitet. Lettflamberet for å oppnå en delikat Maillard-kant, deretter skåret tynt for optimal tekstur. Avsluttes med en livlig asiatisk-inspirert chimichurri og frisk koriander som løfter smakene. En presis balanse mellom umami, syrlighet og aromatisk friskhet.

Allergener: soya, sesam

 

Miso Flame 489,-

Filet mignon, lett røkt med rosmarin over åpen ild og tilberedt til medium. Saftig og mør i kjernen. En miso-beriket soppuré tilfører dyp umami, mens sesamristet frisk brokkoli gir en raffinert kontrast i smak og struktur. En ekte kjøttopplevelse, løftet av nøye utvalgte elementer.

Allergener: gluten, laktose, sesam

 

Klassisk Andekonfit 379,-

And saltet i 24 timer og langsomt konfitert i egen kraft ved lav temperatur i 12 timer. Servert med kinesiske pannekaker, tradisjonell daikonsalat og hoisinsaus. Balansert med en syrlig-søt vannmelon – en rik og nyansert smaksopplevelse.

Allergener: gluten, sesam, soya

 

Confit de Canard Élégance 449,-

Langtidskokt andelår, tilberedt i sitt eget fett med aromatiske urter etter klassisk confit-teknikk. Denne elegante retten serveres på en seng av silkemyk potetpuré, toppet med ovnsbakte rødbetskiver med ristet sesam. Ved siden av følger smørglaserte gulrøtter og ovnsbakt rødkål som tilfører både farge og dybde. Det hele fullendes med vår signatursaus Rouge Élixir – en sofistikert reduksjon av andekraft, rødvin og granatepleekstrakt, med en balansert sødme og syrlighet.

Allergener: soya, gluten, sesam, laktose

 

 

SIDERETTER

Rekechips 39,-

Ris 69,-

 

 

DESSERT

Varm sjokoladeglede 199,-

Myk, varm brownie med vaniljeis i midten – toppet med fyldig, varm sjokoladesaus. En ekte nytelse i hver munnfull.

Allergener: egg, laktose, melk

 

Mango sticky rice 199,-

Lun kokosris møter silkemyke skiver av mango, overhøstet med en fyldig og lett saltet kokoskrem. En smakfull balanse av søtt og salt – som et ømt minne fra Sørøst-Asia i hver eneste bit.

Allergener:

 

5-RETTERS 669,- PER PERS (16:00-22:00)

 

Første smak

Nordic bloom

 

Kullgrillet hummer

Miso flame

 

Dessert

 

 

7-RETTERS 879,- PER PERS (16:00-22:00)

 

Første smak

Trøffelperle

Laks Kimchi

Biff Tataki

 

Blomkål med rødbethummus

 

Confit de Canard Élégance

 

Dessert